ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ
ISO 14001-ISO 45001-ISO 2700
ISO 22000-ISO 10002-ISO 50001
ISO 3834-ISO 22716-ISO 13485

Eğitimin Amacı
Gıda sektörü üretim ve hizmetleri zincirinde bulunan kuruluşların, gıdanın tüketimi esnasında güvenli olmasını temin edebilmek için gıda üzerindeki güvenlik tehlikelerini yönetmeye yönelik bir sistemin nasıl kurulması ve yönetilmesi konusunda temel bilgilerin katılımcılara kazandırılmasının sağlanmasıdır.
Eğitim İçeriği
Gıda Güvenliği temel kavramlarının açıklanması, ön ve operasyonel ön koşul programları, ilk koşul programlar, HACCP planının oluşturulması, literatür gıda kodekslerinin, gıda mevzuatlarının ele alınması ve takip yöntemleri, gıda güvenliği yönetim sisteminin geçerli kılınması doğrulanması ve iyileştirilmesi, pratik ve örneklendirilmeli uygulamalar
Katılımcı Profil
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ni planlamak, kurmak ve uygulakla sorumlu personellerle, gıda güvenliği konusunda bilgili, her kademe yöneticiler
- Sınav : Eğitim sonunda sınav yapılabilmektedir.
- Eğitmen : Uluslararası baş denetçi ve eğitim uzmanlarımız tarafından verilir. Eğitim öncesi duyurulur.
- Eğitim Tarihi : Eğitim öncesi duyurulur.
- Eğitim Süresi : 1 gün
- Eğitim Yeri : Şirket eğitim salonlarımız yada eğitim öncesi duyurulur
- Sertifika : Eğitim sonunda eğitime katılanlara sertifika verilir
Your Comment
Leave a Reply Now